Estée Lauder White Linen

parfumska voda za ženske 60 ml

Estée Lauder White Linen parfumska voda za ženske 60 ml
Estée Lauder White Linen parfumska voda za ženske 60 ml
Estée Lauder White Linen parfumska voda za ženske 60 ml
60 ml
38,40

Koda: EST0215 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Estée Lauder White Linen
60 ml | 38,40

Opis parfuma Estée Lauder White Linen

Estee Lauder White Linen je nežna cvetlična dišava za ženske, ki je polna svežine in čistosti. Dišava se odpira s prijetno kombinacijo limoninega olja, breskve in aldehida. Kasneje začutite cvetlične note, ki so sestavljene iz vrtnice, jasmina, nageljna in šmarnice. Čutnost parfumu dodaja sandalovine in cedra. Dišava je dopolnjena z medom.

Zavijte se v tančico nežnosti. Parfum Estee Lauder White Linen je namenjen vsem ženskam, ki se želijo počutiti sveže. Primeren je za vroče poletne dni.

Sprostite se in bodite lepa. Dišava Estee Lauder White Linen je polna ženskosti in elegance. Obkrožite se z avro, ki izžareva neskončno energijo. Bodite vesela in polna veselja do življenja. Estee Lauder White Linen pooseblja čutnost, eleganco, naravno lepoto in karizmo.

Sestava

Bazne note
hijacinta, jasmin, nagelj, orhideja, šmarnica, španski bezeg, vijolica, vrtnica, ylang ylang
Srčne note
benzoin, cedra, fižol tonka, jantar, med, sandalovina, vetiver
Zgornje note
aldehidi, breskev, limona
Vrsta dišave
aldehidne, cvetlične

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Menu