Eucerin Deo

antiperspirant proti prekomernemu potenju

Eucerin Deo antiperspirant proti prekomernemu potenju
50 ml
10,90

Koda: EUC0946 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Eucerin Deo
50 ml | 10,90

Opis kozmetike Eucerin Deo

Opis:
Eucerin antiperspirant 48h dolgotrajno zmanjšuje ustvarjanje znoja in ščiti pred neprijetnim telesnim vonjem do 48 ur. Primerno tako za občutljivo kožo kot za atopično kožo. Potrjeno s kliničnimi raziskavami. Ne vsebuje barvil, konzervansov, alkohola.

Učinki:

  • Preprečuje potenje
  • Pomirja kožo

Tip kože:
Zasnovano za občutljivo kožo.

Uporaba:
Nanesite na čisto in suho kožo pod pazduhami. Po potrebi ponovite.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta embalaže
roll-on dezodorant

O blagovni znamki Eucerin

Dermokozmetična blagovna znamka Eucerin spada med vrhunec na svojem področju. Zgodovina te blagovne znamke se je začela leta 1882, ko je bil ustanovljen mednarodni koncern Beiersdorf. Ta je bil kasneje prodan lekarnarju Oskarju Tropolowitzu, ki je v sodelovanju s priznanimi dermatologi začel ustvarjati kozmetične izdelke, ki temeljijo na najnovejših raziskovanjih kože.

Trenutno podjetje izvaja lastne dermatološke raziskave in daje denar v inovativne tehnologije. Vsak izdelek Eucerin nastaja na osnovi razsežnih raziskovanj in testiranj tolerance kože in učinkovitosti.

Eucerin sodi med svetovno uspešne blagovne znamke in svojim strankam ponuja dermokozmetične izdelke z medicinskim dosegom. Vsi pripravki Eucerin se odlikujejo po visoki učinkovitosti in so vedno prilagojeni konkretnim potrebam različnih tipov kože.