Eucerin Deoantiperspirant proti prekomernemu potenju

1×
Eucerin Deo antiperspirant proti prekomernemu potenju
Eucerin Deo antiperspirant proti prekomernemu potenju
50 ml
9,71

Koda: EUC0946 | Na zalogi
1
DPD
petek 5. 6. 2020

Opis izdelka Eucerin Deo
Lastnosti

Opis:
Eucerin antiperspirant 48h dolgotrajno zmanjšuje ustvarjanje znoja in ščiti pred neprijetnim telesnim vonjem do 48 ur. Primerno tako za občutljivo kožo kot za atopično kožo. Potrjeno s kliničnimi raziskavami. Ne vsebuje barvil, konzervansov, alkohola.

Učinki:

  • Preprečuje potenje
  • Pomirja kožo

Tip kože:
Zasnovano za občutljivo kožo.

Uporaba:
Nanesite na čisto in suho kožo pod pazduhami. Po potrebi ponovite.

Lastnosti

Vrsta embalaže
roll-on
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Eucerin

Kozmetična blagovna znamka Eucerin sodi na svojem področju v sam svetovni vrh. Pri raziskavi in razvoju izdelkov podjetje upošteva najnovejša znanstvena spoznanja ter tesno sodeluje z dermatologi. Tako lahko ponuja izdelke z medicinskimi koristmi, ki odsevajo moderne zahteve, izpolnjujejo najbolj zahtevne dermatološke norme in upoštevajo potrebe različnih tipov kože na obrazu ter telesu.

Kozmetika Eucerin se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo in v tem času se je naučila, da kar najbolje razume delovanju kože. Legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor je bil prvič predstavljen že leta 1925, njegov uspeh pa še kar raste. Uporaba popolnoma brez dodajanja vode in univerzalnost sta samo dve od njegovih prednosti. Izdelki iz kolekcije Hyaluron Filler pa predstavljajo sploh prvo negovalno kozmetiko, pri kateri je bilo dokazano, da izboljšujejo učinke estetskih posegov s hialuronsko kislino.

Vseeno je, kaj izberete: negovalno kremo Eucerin, posebno nego za sončenje ali nežen šampon Eucerin, blagovna znamka ima jasen cilj – vedno najti najboljšo rešitev za zdravo in lepo kožo.

Recenzija Eucerin Deo