Eucerin Deoantiperspirant v pršilu proti prekomernemu potenju

Eucerin Deo antiperspirant v pršilu proti prekomernemu potenju
Eucerin Deo antiperspirant v pršilu proti prekomernemu potenju
30 ml
9,71

Koda: EUC0985 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Eucerin Deo
Lastnosti

Opis:
Eucerin antiperspirant 72h izjemno učinkovito zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj do 72 ur. Zmanjšuje potenje do 91%. Klinično potrjeno. Ne vsebuje alkohola. Formula s kombinacijo učinkovitih sestavin (Aluminum Chloride a Aluminum Chlorohydrate) omejuje potenje.

Učinki:

  • Preprečuje potenje, pomirja

Sestava:

  • Aluminum Chloride - majhni delci prodrejo globoko v žlez znojnic in povečati učinkovitost proti potenju.

Tip kože:
Zasnovan za občutljivo kožo.

Uporaba:
Zvečer izdelek nanesite na čisto, suho in nerazdraženo kožo. Prve tri dni ga uporabite vsak večer, nato pa vsak drugi večer oziroma po potrebi.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Konsistenca
pršilo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Eucerin

Kozmetična blagovna znamka Eucerin sodi na svojem področju v sam svetovni vrh. Pri raziskavi in razvoju izdelkov podjetje upošteva najnovejša znanstvena spoznanja ter tesno sodeluje z dermatologi. Tako lahko ponuja izdelke z medicinskimi koristmi, ki odsevajo moderne zahteve, izpolnjujejo najbolj zahtevne dermatološke norme in upoštevajo potrebe različnih tipov kože na obrazu ter telesu.

Kozmetika Eucerin se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo in v tem času se je naučila, da kar najbolje razume delovanju kože. Legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor je bil prvič predstavljen že leta 1925, njegov uspeh pa še kar raste. Uporaba popolnoma brez dodajanja vode in univerzalnost sta samo dve od njegovih prednosti. Izdelki iz kolekcije Hyaluron Filler pa predstavljajo sploh prvo negovalno kozmetiko, pri kateri je bilo dokazano, da izboljšujejo učinke estetskih posegov s hialuronsko kislino.

Vseeno je, kaj izberete: negovalno kremo Eucerin, posebno nego za sončenje ali nežen šampon Eucerin, blagovna znamka ima jasen cilj – vedno najti najboljšo rešitev za zdravo in lepo kožo.

Recenzija Eucerin Deo