Eucerin Hyaluron-Fillerkozmetični set II. za ženske

Eucerin Hyaluron-Filler kozmetični set II. za ženske
Eucerin Hyaluron-Filler kozmetični set II. za ženske

Koda: EUC02326 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Hyaluron-Filler nočni obnovitveni serum za zapolnjevanje 30 ml + DermatoClean micelarna čistilna voda 3v1 200 ml + kozmetična torbica

Darilo za vas
V košarici vnesite kodo set10si in kupite vse darilne sete kozmetike in parfumov za 10 % ceneje.
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Učinek
eksfoliacija, proti staranju
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Darilni set
Aktivne snovi
hialuronska kislina

O blagovni znamki Eucerin

Kozmetična blagovna znamka Eucerin sodi na svojem področju v sam svetovni vrh. Pri raziskavi in razvoju izdelkov podjetje upošteva najnovejša znanstvena spoznanja ter tesno sodeluje z dermatologi. Tako lahko ponuja izdelke z medicinskimi koristmi, ki odsevajo moderne zahteve, izpolnjujejo najbolj zahtevne dermatološke norme in upoštevajo potrebe različnih tipov kože na obrazu ter telesu.

Kozmetika Eucerin se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo in v tem času se je naučila, da kar najbolje razume delovanju kože. Legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor je bil prvič predstavljen že leta 1925, njegov uspeh pa še kar raste. Uporaba popolnoma brez dodajanja vode in univerzalnost sta samo dve od njegovih prednosti. Izdelki iz kolekcije Hyaluron Filler pa predstavljajo sploh prvo negovalno kozmetiko, pri kateri je bilo dokazano, da izboljšujejo učinke estetskih posegov s hialuronsko kislino.

Vseeno je, kaj izberete: negovalno kremo Eucerin, posebno nego za sončenje ali nežen šampon Eucerin, blagovna znamka ima jasen cilj – vedno najti najboljšo rešitev za zdravo in lepo kožo.

Recenzija Eucerin Hyaluron-Filler