Eucerin Sun Oil Controlzaščitni kremasti gel za obraz SPF 50+

1×
Eucerin Sun Oil Control zaščitni kremasti gel za obraz SPF 50+
Eucerin Sun Oil Control zaščitni kremasti gel za obraz SPF 50+
50 ml
19,90

Koda: EUC1273 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Eucerin Sun Oil Control
Lastnosti

Pripravek Eucerin Sun Oil Control bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
mastna, problematična
Zaščitni faktor
zelo visoka zaščita (SPF 50+)

O blagovni znamki Eucerin

Kozmetična blagovna znamka Eucerin sodi na svojem področju v sam svetovni vrh. Pri raziskavi in razvoju izdelkov podjetje upošteva najnovejša znanstvena spoznanja ter tesno sodeluje z dermatologi. Tako lahko ponuja izdelke z medicinskimi koristmi, ki odsevajo moderne zahteve, izpolnjujejo najbolj zahtevne dermatološke norme in upoštevajo potrebe različnih tipov kože na obrazu ter telesu.

Kozmetika Eucerin se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo in v tem času se je naučila, da kar najbolje razume delovanju kože. Legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor je bil prvič predstavljen že leta 1925, njegov uspeh pa še kar raste. Uporaba popolnoma brez dodajanja vode in univerzalnost sta samo dve od njegovih prednosti. Izdelki iz kolekcije Hyaluron Filler pa predstavljajo sploh prvo negovalno kozmetiko, pri kateri je bilo dokazano, da izboljšujejo učinke estetskih posegov s hialuronsko kislino.

Vseeno je, kaj izberete: negovalno kremo Eucerin, posebno nego za sončenje ali nežen šampon Eucerin, blagovna znamka ima jasen cilj – vedno najti najboljšo rešitev za zdravo in lepo kožo.

Recenzija Eucerin Sun Oil Control