Skip to main content

EucerinSun Sensitive Protect zaščitna krema za obraz SPF 50+

Eucerin Sun Sensitive Protect zaščitna krema za obraz SPF 50+
Eucerin Sun Sensitive Protect zaščitna krema za obraz SPF 50+
Priporočena maloprodajna cena
17,90

Prihranite 9%
50 ml
16,15

Na zalogi | Koda: EUC0057
1
DPD
četrtek 27. 1. 2022
Osebni prevzem
četrtek 27. 1. 2022

Iščete kremo, ki bi ustrezala tudi vaši suhi in občutljivi koži? Zaščitna krema za obraz Eucerin Sun Sensitive Protect z SPF 50+ zagotavlja širokospektralno zaščito pred negativnimi vplivi sončnega sevanja in je bila posebej razvita ter klinično testirana prav za ta tip kože. Privoščite si najboljšo nego za sončne dni.

Lastnosti:

 • koži obraza nudi visoko stopnjo zaščite pred UV-sevanjem
 • koži zagotavlja pomirjajoče in zaščitne učinke
 • ne pušča mastnega filma
 • spodbuja naravno odpornost in obnavljanje kože
 • idealna je za suho in občutljivo kožo
 • vodoodporna

Sestava:

 • napredna spektralna tehnologija – zagotavlja zaščito
  pred UV-sevanjem z SPF 50 in pred visokoenergijsko vidno svetlobo
 • gliciretinska kislina – krepi sposobnost kože za popravljanje DNK
 • likohalkon A – deluje kot antioksidant in pomirja kožo
 • brez dodanih dišav

Navodilo za uporabo:
Enakomerno nanesite na kožo. Med izpostavljanjem soncu nanos redno obnavljajte.

Pomembna opozorila

Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje. Izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu. Zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito. Preprečite stik z očmi.
Celotno besedilo

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva, suha
Zaščitni faktor
zelo visoka zaščita (SPF 50+)

Kozmetična blagovna znamka Eucerin sodi na svojem področju v sam svetovni vrh. Pri raziskavi in razvoju izdelkov podjetje upošteva najnovejša znanstvena spoznanja ter tesno sodeluje z dermatologi. Tako lahko ponuja izdelke z medicinskimi koristmi, ki odsevajo moderne zahteve, izpolnjujejo najbolj zahtevne dermatološke norme in upoštevajo potrebe različnih tipov kože na obrazu ter telesu.

Kozmetika Eucerin se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo in v tem času se je naučila, da kar najbolje razume delovanju kože. Legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor je bil prvič predstavljen že leta 1925, njegov uspeh pa še kar raste. Uporaba popolnoma brez dodajanja vode in univerzalnost sta samo dve od njegovih prednosti. Izdelki iz kolekcije Hyaluron Filler pa predstavljajo sploh prvo negovalno kozmetiko, pri kateri je bilo dokazano, da izboljšujejo učinke estetskih posegov s hialuronsko kislino.

Vseeno je, kaj izberete: negovalno kremo Eucerin, posebno nego za sončenje ali nežen šampon Eucerin, blagovna znamka ima jasen cilj – vedno najti najboljšo rešitev za zdravo in lepo kožo.