EucerinSun Sensitive Protect zaščitno pršilo za sončenje SPF 50

Eucerin Sun Sensitive Protect zaščitno pršilo za sončenje SPF 50
Eucerin Sun Sensitive Protect zaščitno pršilo za sončenje SPF 50
200 ml
20,26

Koda: EUC0954 | Na zalogi
1
DPD
sreda 22. 9. 2021

Opis Eucerin Sun Sensitive Protect
Lastnosti

Nanašanje sredstva za sončenje je lahko veliko bolj preprosto, hitro in prijetno. Zaščitno pršilo za sončenje Eucerin Sun Sensitive Protect s prozorno teksturo zahvaljujoč SPF 50 nudi visoko zaščito proti sončnemu sevanju. Enostavno in hitro se vpija ter ne pušča madežev. Tako vi kot vaša družina boste v nekaj trenutkih popolnoma zaščiteni.

Lastnosti:

  • enostavno in hitro se nanaša ter vpija
  • ne pušča madežev ali mastnega filma na koži
  • nudi visoko širokospektralno zaščito
  • primerno tudi za aknasto kožo 
  • varuje pred prostimi radikali
  • vodoodporno

Sestava:

  • Tehnologija Advanced Spectral Technology – nudi visoko širokospektralno
    zaščito pred sončnim sevanjem z SPF 50
  • likohalkon A – deluje kot antioksidant in pomirja kožo

Navodilo za uporabo:
V zadostni količini enakomerno nanesite na kožo in vtrite. Med izpostavljanjem soncu nanos redno obnavljajte.

Pomembna opozorila

Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje. Izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu. Zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito. Preprečite stik z očmi.
Celotno besedilo

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Konsistenca
suho olje
Tip kože
občutljiva
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)

O blagovni znamki Eucerin

Kozmetična blagovna znamka Eucerin sodi na svojem področju v sam svetovni vrh. Pri raziskavi in razvoju izdelkov podjetje upošteva najnovejša znanstvena spoznanja ter tesno sodeluje z dermatologi. Tako lahko ponuja izdelke z medicinskimi koristmi, ki odsevajo moderne zahteve, izpolnjujejo najbolj zahtevne dermatološke norme in upoštevajo potrebe različnih tipov kože na obrazu ter telesu.

Kozmetika Eucerin se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo in v tem času se je naučila, da kar najbolje razume delovanju kože. Legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor je bil prvič predstavljen že leta 1925, njegov uspeh pa še kar raste. Uporaba popolnoma brez dodajanja vode in univerzalnost sta samo dve od njegovih prednosti. Izdelki iz kolekcije Hyaluron Filler pa predstavljajo sploh prvo negovalno kozmetiko, pri kateri je bilo dokazano, da izboljšujejo učinke estetskih posegov s hialuronsko kislino.

Vseeno je, kaj izberete: negovalno kremo Eucerin, posebno nego za sončenje ali nežen šampon Eucerin, blagovna znamka ima jasen cilj – vedno najti najboljšo rešitev za zdravo in lepo kožo.

Recenzija Eucerin Sun Sensitive Protect