Eveline Cosmetics Slim Extremevisoko koncentriran nočni serum z ogrevalnim učinkom

Eveline Cosmetics Slim Extreme visoko koncentriran nočni serum z ogrevalnim učinkom
Eveline Cosmetics Slim Extreme visoko koncentriran nočni serum z ogrevalnim učinkom
250 ml
7,90

Koda: EVE2139 | Na zalogi
1
Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Eveline Cosmetics Slim Extreme
LastnostiOpis:

Super koncentriran nočni serum Eveline Slim Extreme 4D Night Lipo Shock Therapy z ogrevalnim učinkom ponuja 2 tedensko nočno terapijo. LIPO Shock nočni serum je moderni pripravek, ki je narejen za 2 tedensko intenzivno učvrstitveno nego, ki je priporočljiva med dieto in povečano fizično aktivnostjo kot dodatek pri dnevni negi kože s celulitom.

Prelomna tehnologija 24 ur Non Stop Slim na osnovi aktivnega kompleksa Phytosonic stimulira bolj hitro izgorevanje podkožnega maščobnega tkiva. Zahvaljujoč mehanizmu aktivnih snovi s postopnim sproščanjem skozi celo noč zagotavlja krepkost in gladko površino kože.

Učinki:

  • stimulira hitrejše izgorevanje podkožnega maščobnega tkiva pri povečani fizični aktivnosti med dieto
  • ima ogrevalni učinek
  • zagotavlja krepkost in gladko površino kože

Sestava:

  • Phytosonic
  • Isocell slim
  • izvleček kostanja
  • gvarana
  • izvleček mete

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Enkrat na dan pred spanjem vtrite s kožnimi gibi v problematične predele telesa (stegna, boke, zadnjico, trebuh) v smeri od spodaj navzgor.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Eveline Cosmetics

Blagovna znamka Eveline Cosmetics je bila ustanovljena leta 1983 in danes spada med največje proizvajalce kozmetike na Poljskem. V obdobju svojega delovanja na trgu se je razširila v več kot 70 držav sveta.

Eveline Cosmetics ponuja široko paleto izdelkov dekorativne kozmetike in izdelkov za nego obraza in telesa. K filozofiji blagovne znamke sodi hiter odziv na nove trende in misel, da je posebej pomembno, da izberete pravo kozmetiko.

Kozmetika Eveline se trudi čim bolj upoštevati potrebe in zahteve svojih strank. Daje velik poudarek na to, da bi v njeni ponudbi lahko izbral vsak uporabnik. Eveline Cosmetics pomeni inovativnost, kakovost, profesionalnost in garancijo učinkovitosti v kombinaciji s prijaznim pristopom k strankam. Izdelki so visoko kakovostni in hkrati cenovno dostopni.

Recenzija Eveline Cosmetics Slim Extreme