Eveline Cosmetics Nail Therapy

multivitaminski balzam s kalcijem

2×
Eveline Cosmetics Nail Therapy multivitaminski balzam s kalcijem
Eveline Cosmetics Nail Therapy multivitaminski balzam s kalcijem
12 ml
2,90

Koda: EVE0838 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Eveline Cosmetics Nail Therapy
12 ml | 2,90

Opis kozmetike Eveline Cosmetics Nail Therapy

Opis:

Multivitaminski balzam za nohte s kalcijem Eveline Cosmetics Nail Therapy je hitra in učinkovita pomoč za krhke in lomljive nohte. Kompleksna nega balzama za nohte Eveline Cosmetics Nail Therapy predstavlja idealno rešitev težav s slabimi in poškodovanimi nohti. Vaši nohti bodo dan za dnem lepši in bolj zdravi.

Učinki:

  • nohte učinkovito regenerira in obnavlja
  • ščiti pred lomljenjem in cepljenjem nohtov
  • dodaja sijaj mat in poškodovanim nohtom
  • vlaži

Sestava:

  • vitamini, kalcij in kolagen – nohtom dodaja prožnost, krepkost in lep videz

O blagovni znamki Eveline Cosmetics

Blagovna znamka Eveline Cosmetics je bila ustanovljena leta 1983 in danes spada med največje proizvajalce kozmetike na Poljskem. V obdobju svojega delovanja na trgu se je razširila v več kot 70 držav sveta.

Eveline Cosmetics ponuja široko paleto izdelkov dekorativne kozmetike in izdelkov za nego obraza in telesa. K filozofiji blagovne znamke sodi hiter odziv na nove trende in misel, da je posebej pomembno, da izberete pravo kozmetiko.

Kozmetika Eveline se trudi čim bolj upoštevati potrebe in zahteve svojih strank. Daje velik poudarek na to, da bi v njeni ponudbi lahko izbral vsak uporabnik. Eveline Cosmetics pomeni inovativnost, kakovost, profesionalnost in garancijo učinkovitosti v kombinaciji s prijaznim pristopom k strankam. Izdelki so visoko kakovostni in hkrati cenovno dostopni.