Eveline Cosmetics Slim Extremeučvrstitveni serum za hujšanje proti celulitu s hialuronsko kislino

1×
Eveline Cosmetics Slim Extreme učvrstitveni serum za hujšanje proti celulitu s hialuronsko kislino
Eveline Cosmetics Slim Extreme učvrstitveni serum za hujšanje proti celulitu s hialuronsko kislino
250 ml
7,40

Koda: EVE0829 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Eveline Cosmetics Slim Extreme
LastnostiOpis:

Inovativni serum za hujšanje Slim Extreme 4D s hialuronsko kislino kombinira hujšanje s pomočjo naravnih učinkovitih snovi z najnovejšimi spoznanji kometologije in estetske medicine. Nova sestava seruma vsebuje diamantne mikro delce in unikatno sestavo aktivnih snovi, ki intenzivno stimulirajo izgorevanje maščob v podkožnem tkivu in zelo učinkovito zmanjšujejo celulit. Diamantni mikro kristali stimulirajo mikro cirkulacijo, aktivno oksigenacijo celic in povečajo prodiranje učinkovitih snovi globoko v kožo. Takojšnjo učinkovitost poveča hialuronska kislina z visoko molekulsko maso, ki globinsko vlaži in gladi. bioHyaluron Slim Complex™ pušča nežen film na koži in ustvarja vidno posvetlitveni in gladilni korzet. Rastlinske matične celice aktivirajo šibke in neaktivne matične celice v koži in stimulirajo njihovo naravno regeneracijo. To omogoča, da se lahko borite s celulitom na naraven način. Lipocell Slim Complex ® stimulira proces izgorevanja maščob v tkivih ima močan shujševalni in oblikovalni učinek.

Učinki:

  • zmanjšuje maščobna tkiva in celulit
  • stimulira mikro cirkulacijo
  • oblikuje postavo
  • deluje do 48 ur

Sestava:

  • diamantni mikro kristali – stimulirajo mikro cirkulacijo, aktivno dodajajo kisik celicam in povečajo prodiranje učinkovitih snovi globoko v kožo
  • hialuronska kislina – globinsko vlaži in gladi
  • bioHyaluron Slim Complex™ – pušča nežen film na koži in oblikuje nevidni posvetlitveni in gladilni korzet
  • rastlinske matične celice – aktivirajo šibke in neaktivne matične celice v koži in stimulirajo njihovo naravno regeneracijo
  • Lipocell Slim Complex® – stimulira proces izgorevanja maščobnega tkiva, ima močne shujševalne učinke in oblikuje postavo

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte dvakrat na dan na prizadete predele. Temeljito vmasirajte.

Lastnosti

Tip kože
občutljiva
Učinek
učvrstitev
Aktivne snovi
hialuronska kislina

O blagovni znamki Eveline Cosmetics

Blagovna znamka Eveline Cosmetics je bila ustanovljena leta 1983 in danes spada med največje proizvajalce kozmetike na Poljskem. V obdobju svojega delovanja na trgu se je razširila v več kot 70 držav sveta.

Eveline Cosmetics ponuja široko paleto izdelkov dekorativne kozmetike in izdelkov za nego obraza in telesa. K filozofiji blagovne znamke sodi hiter odziv na nove trende in misel, da je posebej pomembno, da izberete pravo kozmetiko.

Kozmetika Eveline se trudi čim bolj upoštevati potrebe in zahteve svojih strank. Daje velik poudarek na to, da bi v njeni ponudbi lahko izbral vsak uporabnik. Eveline Cosmetics pomeni inovativnost, kakovost, profesionalnost in garancijo učinkovitosti v kombinaciji s prijaznim pristopom k strankam. Izdelki so visoko kakovostni in hkrati cenovno dostopni.

Recenzija Eveline Cosmetics Slim Extreme