FacEvolution LipPlus

hranilni sijaj za ustnice z učinkom liftinga

FacEvolution LipPlus hranilni sijaj za ustnice z učinkom liftinga
FacEvolution LipPlus hranilni sijaj za ustnice z učinkom liftinga
odtenek Red 5 ml

Koda: FAE2756 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
FacEvolution LipPlus
odtenek Red 5 ml

Opis izdelka FacEvolution LipPlus

Sijaj za ustnice FacEvolution LipPlus Booster vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • vlaži in mehča ustnice
  • rahlo obarva ustnice
  • ustnicam daje večji volumen
  • gladi drobne linije na ustnicah

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.

O blagovni znamki FacEvolution

Kozmetična blagovna znamka FacEvolution se osredotoča na ženske in njihovo lepoto. Če hrepenite po daljših trepalnicah, polnih ustnicah in okrepljenih laseh, potem je kozmetika FacEvolution namenjena prav za vas!

Podjetje FacEvolution je bilo ustanovljeno leta 2005 v Salzburgu z namenom, da bo ženskam ponudilo kakovostno inovativno kozmetiko, ki lahko resnično prinese obljubljene rezultate. Kozmetika FacEvolution vsebuje edinstvene naravne snovi, ki imajo dolgotrajne rezultate. Učinki kozmetike FacEvolution so potrjeni tudi z razsežnimi kliničnimi študijami. V asortimentu blagovne znamke FacEvolution boste našli na primer rastni serum za trepalnice in obrvi, sijaj za polnejše ustnice, prehranska dopolnila za rast las in okrepitev korenin, lasne tonike za poškodovane lase in druge unikatne pripravke za vašo lepoto! Z izdelki od blagovne znamke FacEvolution zelo enostavno dosežete naravno lepoto brez večjih zdravstvenih posegov in si povečate svojo samozavest!