Farmona Herbal Care Flax Seed

regeneracijski balzam za suhe in krhke lase

Farmona Herbal Care Flax Seed regeneracijski balzam za suhe in krhke lase
Farmona Herbal Care Flax Seed regeneracijski balzam za suhe in krhke lase
200 ml
3,90

Koda: FAR1339 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Farmona Herbal Care Flax Seed
200 ml | 3,90

Opis izdelka Farmona Herbal Care Flax Seed

Balzam brez spiranja Farmona Herbal Care Flax Seed predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi.

Lastnosti:

  • zagotavlja hrano in regeneracijo
  • lasem daje vitalnost
  • globinsko revitalizira in krepi
  • izboljšuje strukturo las
  • lasje so sijoči in mehki na dotik

Navodilo za uporabo:
Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.

Lastnosti

Tip las
lomljivi lasje in razcepljene konice, suhi
Učinek
Preventivna nega proti razcepljenim konicam, Vlaženje

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.