Farmona Nivelazione

parafinska nega za noge za zelo suho kožo

Farmona Nivelazione parafinska nega za noge za zelo suho kožo
Farmona Nivelazione parafinska nega za noge za zelo suho kožo
3 kos
4,90

Koda: FAR1720 | Več kot 20 kosov na zalogi

Bath 20 ml

Peeling 8 g

Paraffin Mask 8 ml  

1
DPD
sreda 24. 7. 2019
Farmona Nivelazione
3 kos | 4,90

Opis izdelka Farmona Nivelazione

Posebna nega Farmona Nivelazione Nivelazione bo izvrstno poskrbela za vaše noge in stopala.

Lastnosti:

  • globinsko vlaži
  • pušča nežno in gladko kožo
  • pospešuje obnovo razpokane kože
  • ščiti pred sušenjem in roženenjem kože
  • intenzivno regenerira
  • enostavno se vpija

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Tip kože
otrdela, suha do zelo suha koža

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.