Farmona Nivelazione

zaščitno pršilo za noge

Farmona Nivelazione zaščitno pršilo za noge
Farmona Nivelazione zaščitno pršilo za noge
Farmona Nivelazione zaščitno pršilo za noge
proti potenju in neželenemu vonju 180 ml
4,90

Koda: FAR2103 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
Farmona Nivelazione
proti potenju in neželenemu vonju 180 ml | 4,90

Opis kozmetike Farmona Nivelazione

Pršilo za noge Farmona Nivelazione Nivelazione odpravlja neprijeten vonj in ostale negativne posledice prekomernega potenja.

Lastnosti:

  • zmanjšuje neprijeten vonj nog
  • preprečuje nastajanje smradu
  • preprečuje nastajanje mehurjev

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.