Farmona Radical Dry & Brittle Hairdvofazni balzam brez spiranja za suhe in krhke lase

Farmona Radical Dry & Brittle Hair dvofazni balzam brez spiranja za suhe in krhke lase
Farmona Radical Dry & Brittle Hair dvofazni balzam brez spiranja za suhe in krhke lase
200 ml
4,90

Koda: FAR02767 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Farmona Radical Dry & Brittle Hair dvofazni balzam brez spiranja za suhe in krhke lase
| 1 kos | 4,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis izdelka Farmona Radical Dry & Brittle Hair

Balzam brez spiranja Farmona Radical Dry & Brittle Hair predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi.

Lastnosti:

  • zagotavlja hrano in regeneracijo
  • vlaži lasna vlakna
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Ne spirajte.

Lastnosti

Tip las
lomljivi lasje in razcepljene konice, suhi
Učinek
Regeneracija poškodovanih las, Vlaženje

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.

Recenzija Farmona Radical Dry & Brittle Hair