Farmona Radical Thin & Delicate Hair

dvofazni balzam brez spiranja za volumen

Farmona Radical Thin & Delicate Hair dvofazni balzam brez spiranja za volumen
Farmona Radical Thin & Delicate Hair dvofazni balzam brez spiranja za volumen
200 ml
4,90

Koda: FAR02768 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Farmona Radical Thin & Delicate Hair
200 ml | 4,90

Opis izdelka Farmona Radical Thin & Delicate Hair

Balzam brez spiranja Farmona Radical Thin & Delicate Hair predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi.

Lastnosti:

  • povečuje gostoto in moč las
  • ima regeneracijske učinke
  • kakovostno izboljša strukturo las
  • globinsko revitalizira in krepi

Navodilo za uporabo:
Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip las
tanki
Učinek
Prehrana in regeneracija, Večji volumen las

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.