Farmona Sun Balance

pomirjajoča krema za prhanje po sončenju

Farmona Sun Balance pomirjajoča krema za prhanje po sončenju
Farmona Sun Balance pomirjajoča krema za prhanje po sončenju
200 ml

Koda: FAR1715 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Farmona Sun Balance
200 ml

Opis izdelka Farmona Sun Balance

Pripravek po sončenju Farmona Sun Balance bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev.

Lastnosti:

  • pomirja kožo po sončenju
  • ima hladilni učinek
  • koži vrača prožnost
  • globinsko hrani kožo
  • neguje in obnavlja

Navodilo za uporabo:
Med prhanjem nanesite na kožo, ki je bila izpostavljena soncu. Spenite in nato temeljito sperite.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.