Farmona Tutti Frutti Peach & Mango

gel za prhanje in kopanje

Farmona Tutti Frutti Peach & Mango gel za prhanje in kopanje
Farmona Tutti Frutti Peach & Mango gel za prhanje in kopanje
425 ml
4,90

Koda: FAR02739 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Farmona Tutti Frutti Peach & Mango
425 ml | 4,90

Opis kozmetike Farmona Tutti Frutti Peach & Mango

Pena za kopel Farmona Tutti Frutti Peach & Mango zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu.

Lastnosti:

  • Vlaži in hrani kožo
  • prijetno diši
  • pomirja telo in duha
  • zagotavlja občutek udobja in miru
  • umiva kožo in odstranjuje umazanijo

Navodilo za uporabo:
Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.