FlosLek Laboratorium Slim Line Lipo Detox

intenzivni serum proti celulitu

FlosLek Laboratorium Slim Line Lipo Detox intenzivni serum proti celulitu
FlosLek Laboratorium Slim Line Lipo Detox intenzivni serum proti celulitu
200 ml
8,90

Koda: FLL0096 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
FlosLek Laboratorium Slim Line Lipo Detox
200 ml | 8,90

Opis izdelka FlosLek Laboratorium Slim Line Lipo Detox

Pripravek FlosLek Laboratorium Slim Line Lipo Detox vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka.

Lastnosti:

  • zmanjšuje celulit
  • povečuje prožnost kože
  • intenzivno vlaži
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki FlosLek Laboratorium

Poljski kozmetični laboratorij FlosLek je bil ustanovljen leta 1994. Na začetku je šlo za zelo majhno podjetje, ki je imelo le dva uslužbenca, ampak je hitro pridobilo priznanje med strankami in je začelo pot do uspeha po vsem svetu.

Danes blagovna znamka FlosLek izdeluje več kot 280 različnih kozmetičnih pripravkov v visoki kakovosti, ki pomagajo ljudem z nežno in občutljivo kožo doseči zdrav, lep in mladosten videz.

Kozmetika FlosLek izhaja iz dolgoletnih izkušenj, varnih receptur in modernih tehnoloških postopkov, ki izkoriščajo naravne sestavine in so varne ne le za stranke, temveč tudi za naravo. Blagovna znamka ponuja celo vrsto pripravkov, ki so nežni do kože odraslih in otrok. Uporabljajte kozmetiko od blagovne znamke, ki se ukvarja z dolgoletnimi raziskavami na področju dermokozmetike in proizvaja pripravke na profesionalni ravni!