Frapin Nevermoreparfumska voda uniseks

Frapin Nevermore parfumska voda uniseks 100 ml
Frapin Nevermore parfumska voda uniseks 100 ml
parfumska voda uniseks 100 ml
Koda: FRP0071 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Frapin Nevermore
Sestava

Uniseks parfumska voda Frapin Nevermore je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • začinjena dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
aldehidi, cedra, črni poper, jantar, muškatni orešček, vrtnica, žafran
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki FrapinOdlični niche parfumi Frapin so navdihnjeni s pravim francoskim konjakom. Francoska družina Frapin se ukvarja z izdelavo tradicionalnega konjaka že od 13. stoletja.

Beatrice Frapin-Cointreau se je kot vnukinja Pierrja Frapina in trenutna lastnica družinskega imperija odločila, da bo družinsko tradicijo premaknila v novo dimenzijo. Kot absolventka elitne parfumske šole v Versailles je izoblikovala delikatno aromo konjaka in ustvarila popolnoma nenavadno in hkrati učinkovito dišavo za resnično zahtevne stranke.

Isto, kot je treba pri izdelavi kakovostnega konjaka nadzorovati vsak korak procesa, so tudi parfumi Frapin izdelovani z neverjetno prefinjenostjo. Niche parfumi Frapin ustvarjajo zgodbo francoske strasti za kakovost, umetnost in tradicije. Dišave izdelujejo iz najbolj kakovostnih sestavin z občutkom za vse, kaj je lepo in dobro.

Niche parfumi Frapin so na voljo v učinkovitih stekleničkah s pokrovčkom iz bukovega lesa, ki vas spomni na dejstvo, da leseni sodi dodajajo konjaku njegov edinstveni okus. Potopite se v svet, ki je nabit s čustvi z niche parfumi Frapin!

Recenzija Frapin Nevermore

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!