Frapin Paradis Perdu

parfumska voda uniseks 100 ml

Frapin Paradis Perdu parfumska voda uniseks 100 ml
Frapin Paradis Perdu parfumska voda uniseks 100 ml
100 ml

Koda: FRP0046 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Frapin Paradis Perdu

Uniseks parfumska voda Frapin Paradis Perdu je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • lesna aromatična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Zgornje note
bergamotka, limona, mandarinovo-pomarančna aroma
Srčne note
bazilika, drevesna ovijača, elemi, galbanum, ravensara, seno, vetiver
Bazne note
cedra, labdanum, lesne note, mah, mošus, rožni les
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki FrapinOdlični niche parfumi Frapin so navdihnjeni s pravim francoskim konjakom. Francoska družina Frapin se ukvarja z izdelavo tradicionalnega konjaka že od 13. stoletja.

Beatrice Frapin-Cointreau se je kot vnukinja Pierrja Frapina in trenutna lastnica družinskega imperija odločila, da bo družinsko tradicijo premaknila v novo dimenzijo. Kot absolventka elitne parfumske šole v Versailles je izoblikovala delikatno aromo konjaka in ustvarila popolnoma nenavadno in hkrati učinkovito dišavo za resnično zahtevne stranke.

Isto, kot je treba pri izdelavi kakovostnega konjaka nadzorovati vsak korak procesa, so tudi parfumi Frapin izdelovani z neverjetno prefinjenostjo. Niche parfumi Frapin ustvarjajo zgodbo francoske strasti za kakovost, umetnost in tradicije. Dišave izdelujejo iz najbolj kakovostnih sestavin z občutkom za vse, kaj je lepo in dobro.

Niche parfumi Frapin so na voljo v učinkovitih stekleničkah s pokrovčkom iz bukovega lesa, ki vas spomni na dejstvo, da leseni sodi dodajajo konjaku njegov edinstveni okus. Potopite se v svet, ki je nabit s čustvi z niche parfumi Frapin!

Recenzija Frapin Paradis Perdu

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!