Frapin Passion Boiseeparfumska voda za moške

Frapin Passion Boisee parfumska voda za moške 100 ml
Frapin Passion Boisee parfumska voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: FRP0038 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Frapin Passion Boisee

Parfumska voda Frapin Passion Boisee je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • lesna dišava
  • za sodobnega gospoda
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
mandarina, muškatni orešček, nageljnove žbice, rum
Srčne note
hrast, hrastov mah
Bazne note
cedra, pačuli, usnje
Vrsta dišave
cipresne, lesne

O blagovni znamki FrapinOdlični niche parfumi Frapin so navdihnjeni s pravim francoskim konjakom. Francoska družina Frapin se ukvarja z izdelavo tradicionalnega konjaka že od 13. stoletja.

Beatrice Frapin-Cointreau se je kot vnukinja Pierrja Frapina in trenutna lastnica družinskega imperija odločila, da bo družinsko tradicijo premaknila v novo dimenzijo. Kot absolventka elitne parfumske šole v Versailles je izoblikovala delikatno aromo konjaka in ustvarila popolnoma nenavadno in hkrati učinkovito dišavo za resnično zahtevne stranke.

Isto, kot je treba pri izdelavi kakovostnega konjaka nadzorovati vsak korak procesa, so tudi parfumi Frapin izdelovani z neverjetno prefinjenostjo. Niche parfumi Frapin ustvarjajo zgodbo francoske strasti za kakovost, umetnost in tradicije. Dišave izdelujejo iz najbolj kakovostnih sestavin z občutkom za vse, kaj je lepo in dobro.

Niche parfumi Frapin so na voljo v učinkovitih stekleničkah s pokrovčkom iz bukovega lesa, ki vas spomni na dejstvo, da leseni sodi dodajajo konjaku njegov edinstveni okus. Potopite se v svet, ki je nabit s čustvi z niche parfumi Frapin!

Recenzija Frapin Passion Boisee

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!