Frederic Malle Eau De Magnoliatoaletna voda uniseks

Frederic Malle Eau De Magnolia toaletna voda uniseks
Frederic Malle Eau De Magnolia toaletna voda uniseks
100 ml

Koda: FMA0131 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Frederic Malle Eau De Magnolia

Uniseks toaletna voda Frederic Malle Eau De Magnolia je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • cvetlična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Zgornje note
bergamotka
Srčne note
magnolija, pačuli, vetiver
Bazne note
cedra, jantar, mah
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Frederic MalleBlagovna znamka Frederic Malle je predstavila svojo kolekcijo parfumov prvič leta 2000 in je takoj pritegnila pozornost. Ne osredotoča se namreč na blagovno znamko kot tako, temveč samo na parfume. Poudarja klasične osnove dišav in dvomi nad modnimi trendi.

Frederic Malle je odraščal v družini, ki se je posvečala parfumeriji že dolga leta, njegov dedek je bil ustanovitelj blagovne znamke Christian Dior. Občutljiv nos Fredericu omogoča ustvarjati edinstvene dišave, ki temeljijo na dveh do treh osnovnih sestavinah in se razvijajo na podlagi občutkov, hrepenenj ali čustev. Frederico pri svojih dišavah odstranjuje vse, kaj je odveč ali samo za okras in vztraja pri tem, da vsaka dišava mora biti oblikovana tako, da se lahko zlije s kožo svojega uporabnika.

Kolekcija dišav Frederic Malle se nenehno razširja, ampak hkrati upošteva svoje stranke in parfumsko obrt in ostaja zvesta svojim načelom in ne ustvarja poceni ali hitro minljivih dišav. Če si želite poskusiti izjemno dišavo, ki skupaj z vonjem vaše kože ustvari popolno originalno kompozicijo, potem si omislite enega od parfumov od blagovne znamke Frederic Malle!

Recenzija Frederic Malle Eau De Magnolia

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!