Frederic Malle Outrageoustoaletna voda uniseks

Frederic Malle Outrageous toaletna voda uniseks
Frederic Malle Outrageous toaletna voda uniseks
100 ml

Koda: FMA0209 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Frederic Malle Outrageous

Toaletna voda Frederic Malle Outrageous je poplava neverjetne svežine, ki vas bo dolge ure napolnjevala z energijo.

  • citrusna dišava
  • za aktivnega moškega
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Zgornje note
cimet, grenivka, limeta, meta, zelene jabolko
Srčne note
neroli, pomarančni cvet
Bazne note
aldehidi, cedra, jantar, mošus
Vrsta dišave
aromatične, citrusne

O blagovni znamki Frederic MalleBlagovna znamka Frederic Malle je predstavila svojo kolekcijo parfumov prvič leta 2000 in je takoj pritegnila pozornost. Ne osredotoča se namreč na blagovno znamko kot tako, temveč samo na parfume. Poudarja klasične osnove dišav in dvomi nad modnimi trendi.

Frederic Malle je odraščal v družini, ki se je posvečala parfumeriji že dolga leta, njegov dedek je bil ustanovitelj blagovne znamke Christian Dior. Občutljiv nos Fredericu omogoča ustvarjati edinstvene dišave, ki temeljijo na dveh do treh osnovnih sestavinah in se razvijajo na podlagi občutkov, hrepenenj ali čustev. Frederico pri svojih dišavah odstranjuje vse, kaj je odveč ali samo za okras in vztraja pri tem, da vsaka dišava mora biti oblikovana tako, da se lahko zlije s kožo svojega uporabnika.

Kolekcija dišav Frederic Malle se nenehno razširja, ampak hkrati upošteva svoje stranke in parfumsko obrt in ostaja zvesta svojim načelom in ne ustvarja poceni ali hitro minljivih dišav. Če si želite poskusiti izjemno dišavo, ki skupaj z vonjem vaše kože ustvari popolno originalno kompozicijo, potem si omislite enega od parfumov od blagovne znamke Frederic Malle!

Recenzija Frederic Malle Outrageous

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!