Freedom Pro Contourpaleta za konture obraza

Freedom Pro Contour paleta za konture obraza
Freedom Pro Contour paleta za konture obraza
odtenek 01 Medium 6 g
3,24

Koda: DOM0011 | 1 kos na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo skin15si in izdelke iz kategorij Obraz in Ličila kupite za 15 % ceneje. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
ponedeljek 25. 11. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Freedom Pro ContourOpis:

Freedom Pro Contour je paleta za konture obraza od londonske blagovne znamke dekorativne kozmetike Freedom. Njena filozofija je pomagati ženskam, da se lahko veselijo tega, kar jim je všeč. Tipično za blagovno znamko Freedom je zavračanje testiranja izdelkov na živalih. S paleto Freedom Pro Contour boste optično izpopolnili obliko svojega obraza za odličen videz. Paleta za konture obraza Freedom Pro Contour vsebuje dve usklajeni barvi za popolno oblikovanje obraza. Temnejši odtenek je namenjen za senčenje (in s tem vidno redukcijo) globelic na obrazu in predelov, ki si jih želite optično potlačiti, svetlejši odtenek obraz posvetli. Paleta za konture obraza Freedom Pro Contour je odlična izbira za profesionalen videz ličenja. Ustvarite popolno ličenje s paleto za konture obraza Freedom Pro Contour!

Lastnosti:

  • vsebuje 2 barvi za senčenje in osvetljevanje določenih delov obraza
  • popolnoma poudari konture obraza

Navodilo za uporabo:

Temnejši odtenek nanašajte na globelice na obrazu in svetlejši odtenek na mesta, ki si jih želite poudariti.

O blagovni znamki Freedom

Blagovna znamka Freedom predstavlja novo londonsko dekorativno kozmetiko, ki neguje lepoto in privlačnost žensk. Na edinstven način sestavlja izdelke v posebne kolekcije, sete in palete tako, da bi se skupaj ujemali in olajšali ličenje deklet in žensk. Omogoča ustvarjati originalno ličenje, ki ženske zabava.

Blagovna znamka Freedom vzbuja v ženskah hrepenenje po lepoti in svobodi pri odločanju o uporabi make-upa. Iz vsake ženske ustvari zahvalljujoč luksuznim ličilom profesionalca in iz vsakega profesionalnega maskerja naredi resničnega umetnika.

Blagovna znamka Freedom daje velik poudarek na to, da svojih proizvodov ne testira na živalih niti s pomočjo zastopanega podjetja. Poudarite svojo naravno žensko lepoto s kozmetičnimi pripravki Freedom!

Recenzija Freedom Pro Contour