Freedom Pro Contour

paleta za konture obraza

Freedom Pro Contour paleta za konture obraza
Freedom Pro Contour paleta za konture obraza
3,90

Prihranite 17%
odtenek 01 Medium 6 g
3,25

Koda: DOM0011 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
Freedom Pro Contour
odtenek 01 Medium 6 g | 3,25

Opis izdelka Freedom Pro ContourOpis:

Freedom Pro Contour je paleta za konture obraza od londonske blagovne znamke dekorativne kozmetike Freedom. Njena filozofija je pomagati ženskam, da se lahko veselijo tega, kar jim je všeč. Tipično za blagovno znamko Freedom je zavračanje testiranja izdelkov na živalih. S paleto Freedom Pro Contour boste optično izpopolnili obliko svojega obraza za odličen videz. Paleta za konture obraza Freedom Pro Contour vsebuje dve usklajeni barvi za popolno oblikovanje obraza. Temnejši odtenek je namenjen za senčenje (in s tem vidno redukcijo) globelic na obrazu in predelov, ki si jih želite optično potlačiti, svetlejši odtenek obraz posvetli. Paleta za konture obraza Freedom Pro Contour je odlična izbira za profesionalen videz ličenja. Ustvarite popolno ličenje s paleto za konture obraza Freedom Pro Contour!

Lastnosti:

  • vsebuje 2 barvi za senčenje in osvetljevanje določenih delov obraza
  • popolnoma poudari konture obraza

Navodilo za uporabo:

Temnejši odtenek nanašajte na globelice na obrazu in svetlejši odtenek na mesta, ki si jih želite poudariti.

O blagovni znamki Freedom

Blagovna znamka Freedom predstavlja novo londonsko dekorativno kozmetiko, ki neguje lepoto in privlačnost žensk. Na edinstven način sestavlja izdelke v posebne kolekcije, sete in palete tako, da bi se skupaj ujemali in olajšali ličenje deklet in žensk. Omogoča ustvarjati originalno ličenje, ki ženske zabava.

Blagovna znamka Freedom vzbuja v ženskah hrepenenje po lepoti in svobodi pri odločanju o uporabi make-upa. Iz vsake ženske ustvari zahvalljujoč luksuznim ličilom profesionalca in iz vsakega profesionalnega maskerja naredi resničnega umetnika.

Blagovna znamka Freedom daje velik poudarek na to, da svojih proizvodov ne testira na živalih niti s pomočjo zastopanega podjetja. Poudarite svojo naravno žensko lepoto s kozmetičnimi pripravki Freedom!