Freedom Pro Shade & Brighten Stunning Rose

paleta senčil za oči z osvetljevalcem

3×
Freedom Pro Shade & Brighten Stunning Rose paleta senčil za oči z osvetljevalcem
Freedom Pro Shade & Brighten Stunning Rose paleta senčil za oči z osvetljevalcem
5,6 g

Koda: DOM1896 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Freedom Pro Shade & Brighten Stunning Rose
5,6 g

Opis izdelka Freedom Pro Shade & Brighten Stunning RoseOpis:

Paleta senčil za oči Freedom Pro Shade & Brighten Stunning Rose ne sme manjkati v nobeni kozmetični torbici! Šest roza in zlatastih odtenkov vam bo pomagalo ustvariti ličenje, ki se ga ne boste nikoli naveličali. Osvetljevalec doda vašemu pogledu iskro in osvetli okolico oči.

Ali boste izbrali bolj naravno dnevno ličenje ali dramatično večerno ličenje, paleta senčil za oči Freedom Pro Shade & Brighten Stunning Rose je prava izbira!

Lastnosti:

  • bleščeč in mat učinek
  • dolga obstojnost

Navodilo za uporabo:

Senčila nanašajte na veke s pomočjo čopiča, penastega aplikatorja ali s pomočjo blazinic prstov.

O blagovni znamki Freedom

Blagovna znamka Freedom predstavlja novo londonsko dekorativno kozmetiko, ki neguje lepoto in privlačnost žensk. Na edinstven način sestavlja izdelke v posebne kolekcije, sete in palete tako, da bi se skupaj ujemali in olajšali ličenje deklet in žensk. Omogoča ustvarjati originalno ličenje, ki ženske zabava.

Blagovna znamka Freedom vzbuja v ženskah hrepenenje po lepoti in svobodi pri odločanju o uporabi make-upa. Iz vsake ženske ustvari zahvalljujoč luksuznim ličilom profesionalca in iz vsakega profesionalnega maskerja naredi resničnega umetnika.

Blagovna znamka Freedom daje velik poudarek na to, da svojih proizvodov ne testira na živalih niti s pomočjo zastopanega podjetja. Poudarite svojo naravno žensko lepoto s kozmetičnimi pripravki Freedom!