frei öl Hydrolipid

intenzivna regeneracijska krema z hranilnim učinkom

frei öl Hydrolipid intenzivna regeneracijska krema z hranilnim učinkom
frei öl Hydrolipid intenzivna regeneracijska krema z hranilnim učinkom
frei öl Hydrolipid intenzivna regeneracijska krema z hranilnim učinkom
50 ml
17,00

Koda: FEI0104 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
frei öl Hydrolipid
50 ml | 17,00

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan, za dan in noč, za nočza noč
Konsistenca
krema
Po problemu kože
prehrana in dehidracija, vlaženje
SPF
brez SPF
Starost
gubice, zrela koža
Tip kože
suha
Učinek
prehrana, Vlaženje

O blagovni znamki frei ölUspešna zgodba kozmetične blagovne znamke Frei se je začela leta 1966, ko je lekarnar Walter Bouhon ugotovil, kako blagodejni vpliv imajo rastlinska olja na kožo in k njim primešal tudi pomembne vitamine. V naslednjih letih je Walter Bouhon in njegova znanstvena ekipa nadaljevala v svojem delu in so proslavili blagovno znamko Frei.

Z uporabljanjem najboljših sestavin in izkoriščanjem novega know-how so dosegli velik razcvet podjetja in ustvarili eno od najbolj kakovostnih blagovnih znamk za nego kože. Pripravki blagovne znamke Frei so izdelani v Nemčiji in so danes znani po vsem svetu. Ponujajo odlični učinek pri izpopolnjevanju kože z maksimalno kožno toleranco. Nežna sestava pripravkov kože ne obremenjuje in ne vsebuje dražljivih snovi.

Blagovna znamka Frei razvija in izdeluje kozmetične izdelke v najvišji farmacevtski kakovosti in je dosegla optimalno harmonijo med tradicijo in modernimi tehnologijami. Razvajajte svojo kožo z luksuznimi izdelki, ki jo negujejo in na splošno izpopolnjujejo!