GA-DE Crystal Lights vlažilni sijaj za ustnice

GA-DE Crystal Lights vlažilni sijaj za ustnice
GA-DE Crystal Lights vlažilni sijaj za ustnice

Opis izdelka GA-DE Crystal Lights
Lastnosti

Sijaj za ustnice GA-DE Crystal Lights vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • ustnicam daje večji volumen
  • vlaži in mehča ustnice
  • popolno izriše ustnice
  • dolgo obstojen učinek

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.

Lastnosti

Odtenek
Transparentna
Učinek
satenast, vlažilna, dolgoobstojen

O blagovni znamki GA-DE

p>Podjetje GA-DE je bilo ustanovljeno leta 1985 in je kmalu postalo zelo pomemben dobavitelj dekorativne kozmetike, pripravkov za nego kože in parfumov za uporabnike po vsem svetu. Blagovna znamka GA-DE dobavlja na trg najboljše proizvode, ki na edinstven način poudarjajo naravno lepoto žensk in deklet.
Podjetje ponuja široko paleto kozmetičnih proizvodov v različnih odtenkih in kolekcijah, pripravke za olepšanje nohtov in pripravke za nego kože ter tudi lepe dišave. Njen cilj je ponujati ženskam popolno navdušenje nad vsakim izboljšanjem njihovega zunanjega videza in zagotavljati maksimalno udobje. Pripravki od blagovne znamke GA-DE v sebi kombinirajo eleganco, udobje, stil in luksuz. Strast za najmanjše detajle dodaja vsakemu izdelku oznako najvišje kakovosti.
Obraz blagovne znamke je postala Valentina Zelyaeva, ki utelešuje osnovne vrednote, s katerimi se identificira tudi blagovna znamka GA-DE. Poleg popolne naravne lepote je Valentina inteligentna, uspešna, elegantna in strastna in ima edinstveno karizmo. Privoščite si izdelke od GA-DE, ki poudarijo vašo naravno lepoto!

Recenzija GA-DE Crystal Lights