GA-DE Perfection vlažilna podlaga za make-up

GA-DE Perfection vlažilna podlaga za make-up
GA-DE Perfection vlažilna podlaga za make-up
Brezplačna dostava
30 ml
41,40

Koda: GAD0174 | 4 kos na zalogi
1
DPD
sreda 10. 3. 2021

Opis izdelka GA-DE Perfection

Podlaga za make up GA-DE Perfection popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • matira
  • preprečuje razmazanje ličil

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.

O blagovni znamki GA-DE

Podjetje GA-DE je bilo ustanovljeno leta 1985 in je kmalu postalo zelo pomemben dobavitelj dekorativne kozmetike, pripravkov za nego kože in parfumov za uporabnike po vsem svetu. Blagovna znamka GA-DE dobavlja na trg najboljše proizvode, ki na edinstven način poudarjajo naravno lepoto žensk in deklet.
Podjetje ponuja široko paleto kozmetičnih proizvodov v različnih odtenkih in kolekcijah, pripravke za olepšanje nohtov in pripravke za nego kože ter tudi lepe dišave. Njen cilj je ponujati ženskam popolno navdušenje nad vsakim izboljšanjem njihovega zunanjega videza in zagotavljati maksimalno udobje. Pripravki od blagovne znamke GA-DE v sebi kombinirajo eleganco, udobje, stil in luksuz. Strast za najmanjše detajle dodaja vsakemu izdelku oznako najvišje kakovosti.
Obraz blagovne znamke je postala Valentina Zelyaeva, ki utelešuje osnovne vrednote, s katerimi se identificira tudi blagovna znamka GA-DE. Poleg popolne naravne lepote je Valentina inteligentna, uspešna, elegantna in strastna in ima edinstveno karizmo. Privoščite si izdelke od GA-DE, ki poudarijo vašo naravno lepoto!

Recenzija GA-DE Perfection