Garnier Fructis Style Shinevosek za lase

Garnier Fructis Style Shine vosek za lase
Garnier Fructis Style Shine vosek za lase
75 ml
3,60

Koda: GAR1187 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 13. 8. 2020

Opis izdelka Garnier Fructis Style Shine
Lastnosti

Opis:
Posebni vosek za lase Garnier Fructis Style Shine zagotavlja dolgotrajno fiksacijo vaše pričeske in očarljiv sijaj vaših las. Vosek je primeren za ustvarjanje kreativnih pričesk ali za zglajen stiling. S pomočjo voska Garnier Fructis Style Shine lase enostavno ločite in oblikujete. Po nanosu bo vaša pričeska popolnoma učvrščena in sijoča.

Učinki:

  • dolgotrajno fiksira pričesko
  • olajša oblikovanje pričeske
  • poveča sijaj las

Navodilo za uporabo:
Majhno količino voska nanesite na suhe lase in oblikujte pričesko.

Lastnosti

Dolžina las
kratki lasje

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.

Recenzija Garnier Fructis Style Shine