Garnier Pure Active

kozmetični set I.

Garnier Pure Active kozmetični set I.
Garnier Pure Active kozmetični set I.

Koda: GAR05083 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Pure Active 3-in-1 Activated Carbon Blackhead Cleanser For Oily And Problematic Skin 150 ml + Men Mineral Pure Active Antiperspirant Roll-On 50 ml

Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
mastna, problematična
Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
proti aknam
Vrsta embalaže
roll-on dezodorant

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.