Garnier Pure

micelarna čistilna voda

Garnier Pure micelarna čistilna voda
400 ml
5,40

Koda: GAR1673 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
Garnier Pure
400 ml | 5,40

Opis kozmetike Garnier Pure

Opis:

Micelarna voda Garnier Pure je bila narejena posebno za problematično kožo, s katere v nekaj trenutkih odstrani vse nečistoče in make-up. Micelarna voda kožo s pomočjo vatirane blazinice popolnoma čisti in ji dodaja svežino. Čistilna micelarna voda Garnier Pure pušča kožo lepo mehko in čisto. Je brez alkohola, tako da je primerna tudi za občutljivo kožo, ki je ne draži, temveč jo nasprotno pomirja. Micelarna voda kožo matira in poleg nečistoč odstranjuje tudi prekomeren sebum.

Učinki:

  • kožo čisti
  • kože ne draži in jo pomirja
  • koži dodaja svežino
  • kožo pušča mehko in voljno
  • kožo matira
  • je oftalmološko in dermatološko testirana

Sestava:

  • miceli – aktivne snovi, ki nase vežejo nečistoče

Tip kože:

Micelarna voda je primerna za občutljivo, mastno in mešano kožo.

Navodilo za uporabo:

Micelarno vodo nanesite na vatirano blazinico in z njeno pomočjo s kože odstranite make-up in nečistoče. Kože ni treba umivati. Za popolno nego problematične kože uporabljajte micelarno vodo skupaj s čistilnim pilingom, vlažilno kremo in masko za obraz iz serije Garnier Pure.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Po problemu kože
občutljive in alergične kože, pore in mastna koža
Tip kože
mastna, mešana, občutljiva
Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.