Garnier Skin Naturalskozmetični set II. za ženske

Garnier Skin Naturals kozmetični set II. za ženske
Garnier Skin Naturals kozmetični set II. za ženske

Koda: GAR05082 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Skin Naturals micelarna voda za občutljivo kožo 400 ml + Skin Naturals Moisture+Aqua Bomb super vlažilna tekstilna maska za zapolnitev gub 32 g

  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip kože
občutljiva, suha
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.

Recenzija Garnier Skin Naturals