Garnier Skin Naturals

micelarni čistilni robčki za občutljivo kožo

Garnier Skin Naturals micelarni čistilni robčki za občutljivo kožo
Garnier Skin Naturals micelarni čistilni robčki za občutljivo kožo
Garnier Skin Naturals micelarni čistilni robčki za občutljivo kožo
25 kos
4,10

Koda: GAR2058 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 30. 4. 2019
Garnier Skin Naturals
25 kos | 4,10

Opis kozmetike Garnier Skin Naturals

Pripravek za odstranjevanje ličil Garnier Skin Naturals Skin Naturals z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.

Lastnosti:

  • popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila
  • kožo pušča povsem čisto
  • ima osvežilne in pomirjajoče učinke

Navodilo za uporabo:
Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Temeljito sperite z mlačno vodo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Konsistenca
čistilni robčki
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.