Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouéelosjon za telo za ženske

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée losjon za telo za ženske
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée losjon za telo za ženske
200 ml
7,60

Koda: GEF0015 | 4 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée losjon za telo za ženske
| 1 kos | 7,60
DPD
petek 20. 9. 2019

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

Zahvaljujoč svoji lahki, tekoči teksturi, losjon za telo Gellé Frères Fleur d’Or-Enjouée takoj prodre v kožo in jo navlaži, da je zaščitena in satenasto mehka.

Kdo pravi da se kraljica ne more sprostiti? Linija izdelkov Fleur d’Or-Enjouée je ponudba, ki vas bo ponesla nazaj v otroštvo. Cvet pomarančevca bo v vas prebudil željo, da sprostite stres, da se smejite in osvobodite ekstravaganco v vas. Udobne igrače za crkljanje in ljubki mali okrogli makroni! Vi jih po želji izberete in uživate, kot vas je volja. Požrešni, veseli in razposajeni, nocoj vladate v pižami.

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Recenzija Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!