Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

parfumska voda brez alkohola za ženske 50 ml

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée parfumska voda brez alkohola za ženske 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée parfumska voda brez alkohola za ženske 50 ml
Razprodaja
50 ml
47,16

Koda: GEF0004 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée
50 ml | 47,16

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

Kdo pravi da se kraljica ne more sprostiti? Linija izdelkov Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée je ponudba, ki vas bo ponesla nazaj v otroštvo. Cvet pomarančevca bo v vas prebudil željo, da sprostite stres, da se smejite in osvobodite ekstravaganco v vas. Udobne igrače za crkljanje in ljubki mali okrogli makroni! Vi jih po želji izberete in uživate, kot vas je volja. Požrešni, veseli in razposajeni, nocoj vladate v pižami.

Slasten in pomirjujoč vonj cvetov pomarančevca ima moč, da vas ponese nazaj v vaše otroštvo. Na začetku živahen in iskriv cvet pomarančevca z mikavnimi, igrivimi namigi. Srčna nota izžareva s toploto razvijajočega akorda monoï. Kot makron kombinira hrustljavo zunanjost in mehko notranjost,
osnovna nota je kremna in diši sladko, ko se stopi na koži.

Fleur d’Or-enjouée je brez alkohola in zahvaljujoč svoji mikroinkapsulirani formuli dolgega trajanja, ter se lahko razprši po koži ali laseh. Oblaček ultra-drobnih kapljic za užitek z vsako razpršitvijo.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, pomarančni cvet
Srčne note
dišeče monoi olje
Bazne note
pralina, vanilija
Vrsta dišave
citrusne, cvetlične

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Recenzija Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!