Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieuxkrema za roke za ženske

Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux krema za roke za ženske
Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux krema za roke za ženske
50 ml

Koda: GEF0008 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

Krema za roke Gellé Frères Lys audacieux ima svilnato teksturo, ki se takoj vpije. Koži daje žametast občutek in nežno dišavo lilije.

Linija izdelkov Lys Audacieux je idealna za ženske, ki si upajo. Cvet lilije, ki je visok in mogočen, vam bo dal moč in motivacijo za vaše dnevne izzive. Izžarevate samozavest. S to energijo zmagovalcev vam bo uspelo!

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Recenzija Gellé Frères Queen Next Door Lys Audacieux

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!