Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohèmelosjon za telo za ženske

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème losjon za telo za ženske
Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème losjon za telo za ženske
200 ml

Koda: GEF0017 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème
Sestava

Losjon za telo Gellé Frères Magnolia Bohème se takoj vpije, nežno navlaži kožo in ji daje dišečo noto cveta magnolije. Zaradi njene tekoče, lahke teksture, je koža zaščitena in gladka.

Linija izdelkov Magnolia Bohème je idealna ponudba za kraljice, ki cenijo izmikanje z umetnostjo. Note, ki jih šepeta ta cvet, bodo prebudile vaše čute in zazvenele kot melodija. Z njihovim veselim in iskrivim pop tonom, nikoli ne boste ostale brez navdiha. Kratek sprehod po Montmartru, obisk trendovskih galerij... ni boljšega kot da naredite osupljive fotografije, ki jih boste zagotovo prilagodile in delile.

Sestava

Konsistenca
losjon

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Recenzija Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème