Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème

olje za prhanje za ženske 200 ml

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème olje za prhanje za ženske 200 ml
olje za prhanje za ženske 200 ml
8,00

Koda: GEF0012 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème
olje za prhanje za ženske 200 ml | 8,00

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème

Olje za tuširanje Gellé Frères Magnolia Bohème ima čudovito čutno teksturo gela in olja. Ob stiku s kožo, njena obilna pena sprosti vonj bele magnolije, ki jo otoplijo nežne sladke note. Vaša koža je žametno mehka in očarljivo odišavljena.

Linija izdelkov Magnolia Bohème je idealna ponudba za kraljice, ki cenijo izmikanje z umetnostjo. Note, ki jih šepeta ta cvet, bodo prebudile vaše čute in zazvenele kot melodija. Z njihovim veselim in iskrivim pop tonom, nikoli ne boste ostale brez navdiha. Kratek sprehod po Montmartru, obisk trendovskih galerij... ni boljšega kot da naredite osupljive fotografije, ki jih boste zagotovo prilagodile in delile.

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Ocena Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!