Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

olje za prhanje za ženske 200 ml

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante olje za prhanje za ženske 200 ml
olje za prhanje za ženske 200 ml

Koda: GEF0013 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante
olje za prhanje za ženske 200 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

Olje za tuširanje Gellé Frères Rose Galante ima čudovito teksturo olje-gel. Pri stiku s kožo njegova bogata pena nežno odišavi z ženstvenim vonjem vrtnice.

Linija izdelkov Rose Galante je izdelana iz ene od najbolj prestižnih cvetlic in idealna za sodobne kraljice, ki iščejo šarmantnega kralja. Romantičnost, ki jo izžareva, bo očarala vsakega kavalirja, ki je vreden tega imena. Kot prha cvetličnih lističev z vonjem vrtnice, bo Rose Galante osvobodila kraljico ljubezni v vas.

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Ocena Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!