Gellé Frères Queen Next Door Rose Galanteparfumska voda brez alkohola za ženske

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante parfumska voda brez alkohola za ženske
Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante parfumska voda brez alkohola za ženske
50 ml

Koda: GEF8457 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante
Sestava

Linija izdelkov Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante je izdelana iz ene od najbolj prestižnih cvetlic in idealna za sodobne kraljice, ki iščejo šarmantnega kralja. Romantičnost, ki jo izžareva, bo očarala vsakega kavalirja, ki je vreden tega imena. Kot prha cvetličnih lističev z vonjem vrtnice, bo rose galante osvobodila kraljico ljubezni v vas.

Nežen in subtilen parfum vrtnice s pridihom sodobnosti. Začne se s kapljicami rose, ki se mešajo s sadnimi notami in lističi vijolice. Sledi dišava zelene vrtnice na osnovni noti, ki kombinira krhkost belega mošusa s pomirjujočo kakovostjo cedre.

Rose Galante je brez alkohola in zahvaljujoč svoji mikroinkapsulirani formuli dolgega trajanja, ter se lahko razprši po koži ali laseh. Oblaček ultra-drobnih kapljic za užitek z vsako razpršitvijo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
listki vrtnice, vijolica, lilija
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kapljice cvetne vode jasmina
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, cedra
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Recenzija Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante