Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

krema za roke za ženske 50 ml

Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal krema za roke za ženske 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal krema za roke za ženske 50 ml
krema za roke za ženske 50 ml
4,40

Koda: GEF0006 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal
krema za roke za ženske 50 ml | 4,40

Opis parfuma Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

Krema za roke Gellé Frères Ylang-Ylang Fatal ima svilnato teksturo, ki se takoj vpije. Daje neverjetno mehak občutek na koži in bo ovila vaše roke v dišavo, ki je vredna femme fatale.

Vaša igra zapeljevanja je smiselna z linijo izdelkov Ylang-Ylang Fatal! Nocoj je v kartah revolucija v palači! Dol s protokolom, naj živi spontanost! Čutna in očarljiva cvetlica ylang-ylang bo sprostila vaše čute. Ni se vam mogoče upreti.  Dobro veste kako uporabiti vaše orožje za zapeljevanje. Popolne rdeče ustnice, zapeljiva obleka in pridih norosti, vse to naredi najbolj seksi koktajl, ki se mu vaš Kralj ne bo mogel upreti...

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Ocena Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!