Gellé FrèresQueen Next Door Ylang-Ylang Fatal parfumska voda brez alkohola za ženske

Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal parfumska voda brez alkohola za ženske
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal parfumska voda brez alkohola za ženske
50 ml

Koda: GEF0005 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal
Sestava

Vaša igra zapeljevanja je smiselna z linijo izdelkov Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal! Nocoj je v kartah revolucija v palači! Dol s protokolom, naj živi spontanost! Čutna in očarljiva cvetlica ylang-ylang bo sprostila vaše čute. Ni se vam mogoče upreti. Dobro veste kako uporabiti vaše orožje za zapeljevanje. Popolne rdeče ustnice, zapeljiva obleka in pridih norosti, vse to naredi najbolj seksi koktajl, ki se mu vaš Kralj ne bo mogel upreti...

Otipljiv parfum ylang-ylang na čutni, skoraj meseni podlagi. Otvoritev s citrusnim drgetom zahvaljujoč bergamotki in mandarini. Srčna nota razkrije bel vroč afrodiziak in ylang-ylang s pridihom usnja.
Mošusova, vaniljeva osnova se prepleta s prefinjeno tonko in čarobnim jantarjem.

Ylang-Ylang Fatal je brez alkohola in zahvaljujoč svoji mikroinkapsulirani formuli dolgega trajanja, ter se lahko razprši po koži ali laseh. Oblaček ultra-drobnih kapljic za užitek z vsako razpršitvijo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, mandarina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
heliotrop
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, med, fižol tonka
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Gellé Frères

Hiša parfumov Gellé Frères je bila ustanovljena leta 1826 z edinstvenim namenom, da prebudi Kraljico, ki se skriva v vas.

Zgodovina te blagovne znamke se je začela, ki so bratje Gellé podedovali formule Jean Louis Fargeona, ki je bil parfumar kraljice Marije Antoinette. Njihov cilj: demokratizacija lepotnih skrivnosti Kraljice zahvaljujoč dobrodejnim učinkom cvetja.

Že od začetka je hiša vedela kako izraziti edinstveni "savoir fleur". Nagrajen za svoje inovacije na področju parfumov in kozmetike je Gellé Frères razvil znanje o cvetju med znanostjo in poezijo, in ujel njihovo dušo v dragocene stekleničke.

Danes se ta "savoir-fleur" izraža s kolekcijo petih parfumov Queen Next Door. So brez alkohola in njihov subtilen cvetlični parfum se odkriva skozi ves dan, zahvaljujoč inovativni tehnologiji mikroinkapsulacije.

Svojo glavno trgovino je ta blagovna znamka odprla v Parizu na najboljšem naslovu. Avenue de l’Opéra je srce mode in dizajna, Gellé Frèrespa tu pozdravlja kraljice iz vsega sveta.

Recenzija Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal