Gestil Benedetti Plusserum proti izpadanju las

Gestil Benedetti Plus serum proti izpadanju las
Gestil Benedetti Plus serum proti izpadanju las
50 ml
12,90

Koda: GST1457 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Gestil Benedetti Plus serum proti izpadanju las 50 ml
| 1 kos | 12,90
DPD
četrtek 14. 11. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip las
redki lasje in izpadanje las, za lase s prhljajem
Tip lasišča
prhljaj
Učinek
Proti prhljaju

O blagovni znamki Gestil

Kozmetika Gestil | Gestil – čudežna obnova lepote vaših las. Gestil je visoko kakovostna blagovna znamka lasnih pripravkov, ki so odlični zaradi svojega nežnega delovanja in uravnotežene koncentracije aktivnih snovi in izvlečkov.
Toniki, šamponi, lasna kozmetika, regeneracijske maske, serumi in drugi izdelki blagovne znamke Gestil se osredotočajo na učinkovite rešitve problemov las in lasišča. Zahvaljujoč unikatnim sestavinam, med katere spadajo izvlečki bikovih žlez, bambusa in zdravilnih zelišč, so lasje ozdravljeni in zaščiteni pred poškodovanjem.
Že legendaren je postal revitalizacijski pripravek Gestil Wonder, ki vrača zdravje in lepoto tudi zelo poškodovanim lasem, ki jih mučijo vplivi barvanja, beljenja ali smog. Oslabljene, razcepljene, izpadajoče in poškodovane lase naredi s pomočjo izvlečkov bikovih žlez in bambusa spet zdrave, lepe in mlade. Prav tako učinkoviti so tudi drugi izdelki blagovne znamke Gestil, ki rešujejo probleme s prhljajem, maščobo, dehidracijo, prekomerno občutljivostjo in drugimi posebnimi potrebami las in lasišča. Pripravki za stiling lasem zanesljivo nudijo obliko, sijaj, prehrano in zaščito.
Lasni pripravki Gestil pomenijo odličen učinek po ugodni ceni.

Recenzija Gestil Benedetti Plus

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!