Gestil Energetika "G"

čistilni tonik za lase

Gestil Energetika "G" čistilni tonik za lase
Gestil Energetika "G" čistilni tonik za lase
100 ml
9,90

Koda: GST1451 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Gestil Energetika "G"
100 ml | 9,90

Opis izdelka Gestil Energetika "G"

Nega brez spiranja Gestil Energetika "G" daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.

Lastnosti:

  • aktivira lasne korenine
  • lase pušča čudovito sijoče in vitalne

Navodilo za uporabo:
Ne spirajte.

Lastnosti

Tip las
redki lasje in izpadanje las
Učinek
Stimulacija rasti las

O blagovni znamki Gestil

Kozmetika Gestil | Gestil – čudežna obnova lepote vaših las. Gestil je visoko kakovostna blagovna znamka lasnih pripravkov, ki so odlični zaradi svojega nežnega delovanja in uravnotežene koncentracije aktivnih snovi in izvlečkov.
Toniki, šamponi, lasna kozmetika, regeneracijske maske, serumi in drugi izdelki blagovne znamke Gestil se osredotočajo na učinkovite rešitve problemov las in lasišča. Zahvaljujoč unikatnim sestavinam, med katere spadajo izvlečki bikovih žlez, bambusa in zdravilnih zelišč, so lasje ozdravljeni in zaščiteni pred poškodovanjem.
Že legendaren je postal revitalizacijski pripravek Gestil Wonder, ki vrača zdravje in lepoto tudi zelo poškodovanim lasem, ki jih mučijo vplivi barvanja, beljenja ali smog. Oslabljene, razcepljene, izpadajoče in poškodovane lase naredi s pomočjo izvlečkov bikovih žlez in bambusa spet zdrave, lepe in mlade. Prav tako učinkoviti so tudi drugi izdelki blagovne znamke Gestil, ki rešujejo probleme s prhljajem, maščobo, dehidracijo, prekomerno občutljivostjo in drugimi posebnimi potrebami las in lasišča. Pripravki za stiling lasem zanesljivo nudijo obliko, sijaj, prehrano in zaščito.
Lasni pripravki Gestil pomenijo odličen učinek po ugodni ceni.