Gianfranco Ferré Ferré Rosetoaletna voda za ženske

Gianfranco Ferré Ferré Rose toaletna voda za ženske 30 ml
Gianfranco Ferré Ferré Rose toaletna voda za ženske 30 ml
30 ml

Koda: GFR2555 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Gianfranco Ferré Ferré Rose

Parfum Ferré Ferré Rose lahko opišemo kot kombinacijo samozavesti, elegance, ženstvenosti in svežine. Na začetku je bila ideja popolnoma emancipirane ženske, ki od življenja vzame vse, kar ima še pripravljeno zanjo.

Ta dišava ima nežen vonj. Dišava ni preveč intenzivna. Gre za osebno dišavo. Deluje na kožo nežno, kot jutranja megla nad jezerom. S parfumom Ferré Rose se boste počutili naravno in samozavestno.

Zgornje note so sestavljene iz lubenice, granatnega jabolka, mandarine in breskve. Srce skriva vrtnico, cvet pomarančevca, hijacinto, frezijo in cvet kučinaši (japonsko gardenijo). Osnova je sestavljena iz cedre in sandalovine, vanilije in ambre.

Sestava

Zgornje note
breskev, granatno jabolko, lubenica, mandarina
Srčne note
cvet pomarančevca, frezija, gardenija, hijacinta, vrtnica
Bazne note
cedra, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Gianfranco Ferré

Parfume Ferré je ustanovil uspešni italijanski modni oblikovalec Gianfranco Ferré. Po študiju arhitekture se je Ferré kmalu začel ukvarjati z modo in je postal isto kot Valentino ali Giorgio Armani eden od najbolj slavnih oblikovalcev v svoji državi. Od leta 1970 je oblikoval dodatke, nato dežne plašče in leta 1974 je ustanovil lastno podjetje Baila.

Leta 1978 je nastala njegova prva kolekcija oblačil za ženske, štiri leta kasneje za moške. Od leta 1989 je sodeloval s podjetjem Dior, kjer je bil do leta 1996 glavni oblikovalec. Ferré je prejel številne nagrade in leta 2005 je postala obraz njegove nove kampanje Julia Roberts. Prve dišave Ferré so nastale leta 1984 in so priljubljene pri vseh uporabnikih, ki jim je všeč nežnost in izvirnost.

Recenzija Gianfranco Ferré Ferré Rose

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!