Gianfranco Ferré In The Mood for Love Pure

toaletna voda za ženske 100 ml

1×
Gianfranco Ferré In The Mood for Love Pure toaletna voda za ženske 100 ml
Gianfranco Ferré In The Mood for Love Pure toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml
34,30

Koda: GFR2551 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Gianfranco Ferré In The Mood for Love Pure
100 ml | 34,30

Opis parfuma Gianfranco Ferré In The Mood for Love Pure

Ferré In The Mood for Love Pure je nežna cvetlično sadna dišava za ženske. Parfum se odpira s svežimi sadnimi toni jabolka, hruške, ribeza, breskve in bergamotke. Postopoma prehaja v romantično cvetlično mešanico jasmina, šmarnice, vrtnice in češnje. Čutnost parfumu In The Mood for Love Pure dodaja lesna osnova.

Razvajajte se z nežnostjo in svežino vonja In The Mood for Love Pure. Dišava je kot nežen poljubček, ki vam bo prinesel občutek strasti in želje. Parfum In The Mood for Love Pure je namenjen za vsakdanjo nošenje. Parfum vas bo spomnil na svet poln ljubezni in razumevanja.

Ferré In The Mood for Love Pure je dišava, ki je primerna za vsako žensko, ki se rada spominja prve ljubezni. Parfum In The Mood for Love Pure vam bo ustvaril prijetno vzdušje. 

Sestava

Zgornje note
bergamotka, breskev, hruška, jabolko, ribez
Srčne note
češnja, jasmin, šmarnica, vrtnica
Bazne note
cedra, les, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Gianfranco Ferré

Parfume Ferré je ustanovil uspešni italijanski modni oblikovalec Gianfranco Ferré. Po študiju arhitekture se je Ferré kmalu začel ukvarjati z modo in je postal isto kot Valentino ali Giorgio Armani eden od najbolj slavnih oblikovalcev v svoji državi. Od leta 1970 je oblikoval dodatke, nato dežne plašče in leta 1974 je ustanovil lastno podjetje Baila.

Leta 1978 je nastala njegova prva kolekcija oblačil za ženske, štiri leta kasneje za moške. Od leta 1989 je sodeloval s podjetjem Dior, kjer je bil do leta 1996 glavni oblikovalec. Ferré je prejel številne nagrade in leta 2005 je postala obraz njegove nove kampanje Julia Roberts. Prve dišave Ferré so nastale leta 1984 in so priljubljene pri vseh uporabnikih, ki jim je všeč nežnost in izvirnost.

Ocena Gianfranco Ferré In The Mood for Love Pure

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis