Gilles Cantuel Arsenal Grey

parfumska voda za moške 100 ml

Gilles Cantuel Arsenal Grey parfumska voda za moške 100 ml
Gilles Cantuel Arsenal Grey parfumska voda za moške 100 ml
100 ml
21,50

Koda: GCA0077 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Gilles Cantuel Arsenal Grey
100 ml | 21,50

Opis parfuma Gilles Cantuel Arsenal Grey

Parfumska voda Gilles Cantuel Arsenal Grey je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.

  • lesna aromatična dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
cvetlične note, jantar, les, začimba
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Gilles Cantuel

Edinstveni parfumi Gilles Cantuel Vas prevzamejo s svojo izredno svežo aromo in igrivimi stekleničkami, ki vam bodo všeč! Francoska blagovna znamka Gilles Cantuel je bila ustanovljena leta 1985 in od tega časa ji je uspelo vstopiti v svet parfumov z nečim popolnoma novim in originalnim. Dišave Gilles Cantuel so polne igrivosti, romantike in čutnosti!

Če iščete nekaj res izjemnega, potem so parfumi Gilles Cantuel najboljša izbira za vas. Njihova očarljiva aroma v vas vzbudi neverjetno kreativnost in veselje do življenja. Originalne pestre stekleničke Gilles Cantuel vas prevzamejo s svojim edinstvenim dizajnom, ki se popolnoma razlikuje od drugih parfumov! Dišave Gilles Cantuel odprejo vse vaše čute in vam dodajo odlično razpoloženje! Njihove izjemne kombinacije najbolj svežega sadja in razcvetelih cvetlic vas takoj prevzamejo. Vnesite v svoje vsakodnevno življenje nekaj kapljic originalnosti in čutnosti z očarljivimi francoskimi parfumi Gilles Cantuel!

Recenzija Gilles Cantuel Arsenal Grey

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!