Gillette Fusion Proglide

nadomestne britvice

4×
Gillette Fusion Proglide nadomestne britvice
13,50

Prihranite 19%
2 kos
10,90

Koda: GIL1893 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Gillette Fusion Proglide
2 kos | 10,90

Opis kozmetike Gillette Fusion Proglide

Opis:
Nadomestna rezila Gillette Fusion Proglide prinašajo možnost udobnega britja. Gladko britje bo zdržalo dlje in ne bo prišlo do draženja kože. Nadomestna rezila Gillette imajo pet rezil in so nameščena bližje skupaj, kar omogoča gladko drsenje.

Vlažilni trak daje potrebno hidracijo in lajša drsenje rezil. Nadomestna rezila Gillette Fusion Proglide ponujajo tudi možnost uporabe poravnalnega rezila za težko dostopna mesta.

Lastnosti:

  • ne draži
  • vlažilni učinki
  • brije tudi težko dostopna mesta

Kako uporabljati:
Mesto britja najprej navlažite, nato nanesite peno ali gel za britje. Brado ali dlake nato obrijte v nasprotni smeri rasti dlak.

O blagovni znamki Gillette

Kozmetika Gillette | Gillette se specializira za proizvodnjo kozmetike za britje in tudi kakovostih brivnikov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1895 z King Campom in od samega začetka se je osredotočalo na izdelavo popolnih britvic.
Slogan podjetja je "Za moške to najboljše", ampak prav tako proizvaja kozmetiko in britvice za ženske. Sistem Mach3 zagotavlja popolno britje "z eno potezo", Fusion obrije težko dostopna mesta zaradi 5 rezil. Kolekcija Gillette Venus je potem namenjena izključno za ženske. Dobite popolnoma gladko in nežno kožo. Z nakupon na salma.si izrazito prihranite.