Gillette Mach 3

nadomestne britvice

Gillette Mach 3 nadomestne britvice
Gillette Mach 3 nadomestne britvice
33,50

Prihranite 22%
12 kos
26,00

Koda: GIL1654 | 3 kos na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Gillette Mach 3
12 kos | 26,00

Opis izdelka Gillette Mach 3

Opis:
Nadomestne britvice Gillette Mach 3 imajo izboljšano tehnologijo treh rezil za vaše gladko britje. Vsa rezila so nastavljena tako, da se postopoma oprimejo vaše kože in po edinem potegu bo vaše britje bolj in bolj gladko. Prav tehnologija treh rezil nudi hitro in učinkovito britje.
Nadomestne britvice Gillette lahko kupite v posebnem paketu in za osem britvic dobite druge dve zastonj. Mach 3 se odlikuje po zelo nežnem rezilu, ki ne draži kože in omogoča gladko britje celo v smeri proti rasti dlak.

Učinki:

  • ne draži kože, niti v primeru britja proti rasti dlak
  • maksimalno gladko britje

Navodilo za uporabo:
Mesto, ki ga hočete obriti, najprej navlažite, nato nanesite peno za britje ali gel. Dlake ali dlačice nato brijte proti smeri rasti.

O blagovni znamki Gillette

Kozmetika Gillette | Gillette se specializira za proizvodnjo kozmetike za britje in tudi kakovostih brivnikov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1895 z King Campom in od samega začetka se je osredotočalo na izdelavo popolnih britvic.
Slogan podjetja je "Za moške to najboljše", ampak prav tako proizvaja kozmetiko in britvice za ženske. Sistem Mach3 zagotavlja popolno britje "z eno potezo", Fusion obrije težko dostopna mesta zaradi 5 rezil. Kolekcija Gillette Venus je potem namenjena izključno za ženske. Dobite popolnoma gladko in nežno kožo.